Kars Belediyesi Çocukları Tiyatroda Buluşturdu

Kars Belediyesi Çocukları Tiyatroda Buluşturdu

Kars Belediyesi, Eti Çocuk Tiyatro gurubunu Kars’a getirerek “Kral Çıplak” oyununu çocuklarla buluşturdu. 2 seans halinde oynanan oyunu iki günde 2 binin üzerinde çocuk izledi.

Kars Belediye Başkan Vekili Kadir Bilgir, Belediye Başkan yardımcısı Yakup Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Ali Demiral ve Basın Halkla İlişkiler Müdürü Turgay Kaya da oyunu izleyerek tiyatro ekibi ve çocukları yalnız bırakmadı.

Tiyatro gösterisinin öncesinde Belediye Başkan Vekili Kadir Bilgir bir konuşma yaparak tiyatro grubuna teşekkür etti. Başkan Karaçanta’nın yoğun programları nedeniyle katılamadığı program için emeği geçenlere teşekkür ettiğini de ileten Bilgir, çocuklara bundan sonra bu tür etkinliklerin sık sık tekrarlanacağı müjdesini verdi.

İkinci seansta da Belediye Başkan yardımcısı Yakup Yıldız bir konuşma yaparak, çocukların tiyatroya olan ilgisinin artırılması ve çevre bilincinin yaygınlaştırılması için bu tür organizasyonlara ev sahibi yapıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tiyatro Koordinatörü ve oyuncularına çiçek ve Kars’ın sembolü olan Kars Kalesi takdim eden, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Turgay Kaya, ekibi yeniden Kars’ta görmek istediklerini belirtti.

Tiyatro ekibi de Kars Belediyesini bu tür etkinliklere kucak açtığı için kutladıklarını belirterek, benzer etkinlikler için her zaman Kars’a gelmeyi arzu ettiklerini kaydetti.

kars-belediyesi-cocuklari-tiyatroda-bulusturdu-(2).jpgkars-belediyesi-cocuklari-tiyatroda-bulusturdu-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler