Kars Belediyesi emin ellerde, Nihat Oğuz hızlı başladı!

Kars Belediyesi emin ellerde, Nihat Oğuz hızlı başladı!

Kars Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Oğuz, görevine hızlı başladı. Oğuz, kentte devam eden hizmetleri yerinde inceledi.

“Kars Çayı ve Çevre Düzenlemesi” ile “Kars Bedesteni ve Konakları” projelerinde incelemede bulunan Kars Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Oğuz yetkililerden brifing alarak, çalışmaların hızlandırılması için talimat verdi.

Oğuz, Yusufpaşa Mahallesi, Küçük Kazım Bey Caddesinde bitümlü sıcak asfalt ve kaldırım imalatı çalışması ile
Şehitler Mahallesinde ise kilit parke taşı ile yol yapım çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini söyledi.

kars-belediyesi-emin-ellerde,-nihat-oguz-hizli-basladi!-(1).jpgkars-belediyesi-emin-ellerde,-nihat-oguz-hizli-basladi!-(2).jpgkars-belediyesi-emin-ellerde,-nihat-oguz-hizli-basladi!-(8).jpgkars-belediyesi-emin-ellerde,-nihat-oguz-hizli-basladi!-(10).jpgkars-belediyesi-emin-ellerde,-nihat-oguz-hizli-basladi!-(11).jpgkars-belediyesi-emin-ellerde,-nihat-oguz-hizli-basladi!-(2)-001.jpgkars-belediyesi-emin-ellerde,-nihat-oguz-hizli-basladi!-(3).jpgkars-belediyesi-emin-ellerde,-nihat-oguz-hizli-basladi!-(4).jpgkars-belediyesi-emin-ellerde,-nihat-oguz-hizli-basladi!-(5).jpgkars-belediyesi-emin-ellerde,-nihat-oguz-hizli-basladi!-(6).jpgkars-belediyesi-emin-ellerde,-nihat-oguz-hizli-basladi!-(7).jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler