Kars Belediyesi parkları hizmete hazır hale getirdi

Kars Belediyesi parkları hizmete hazır hale getirdi

Tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak Kars’ta da bugün hizmete açılan belediye parklarında temizlik ve düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Ülke genelinde Mart ayı içinde Covid-19 salgını ile alınan tedbirler kapsamında hizmete kapatılan cafe, lokanta, restoran ve parkların bugün itibariyle yayınlanan genelge ile açılacak olması sebebiyle Kars Belediyesi ekipleri Millet Bahçesi ( Masalpark) ve İsmail Aytemiz Sosyal Tesislerinde düzenleme ve temizlik çalışmalarını dün itibariyle tamamladı.

Kars Belediyesi saha çalışma ekipleri ortak çalışma yürüterek belediyeye ait parklardaki yeşil alanlar, kent mobilyaları ve çocuk oyun alanlarında düzenleme, boyama ve temizlik yaparak hizmete hazır hale getirdi.

Yasağın bugün itibariyle sona ermesi nedeniyle rutin olarak yaptığı düzenleme ve temizlik faaliyetlerini periyodik biçimde saha ekipleri tarafından gerçekleştirileceği Kars Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından belirtildi.

kars-belediyesi-parklari-hizmete-hazir-hale-getirdi-(2).jpgkars-belediyesi-parklari-hizmete-hazir-hale-getirdi-(3).jpgkars-belediyesi-parklari-hizmete-hazir-hale-getirdi-(4).jpgkars-belediyesi-parklari-hizmete-hazir-hale-getirdi-(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler