Kars Belediyesi Sosyal Tesisi açılıyor

Kars Belediyesi Sosyal Tesisi açılıyor

Kars Belediyesi tarafından kadın istihdamını artırmak için Sosyal Tesis kurdu.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Fevzi Çakmak Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi (Eski Erzurum yolu) üzerinde bulunan İsmail Aytemiz Parkında tadilat başlatan Kars Belediyesi, oluşturdukları Sosyal Tesis ile kadın istihdamını artırmak ve Kars’ın yöresel ürünlerinin pazarlanacağı alan haline getirmeyi hedefliyor.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Kars Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Vural Gökçe, İsmail Aytemiz Parkının içerisinde yıllardır atıl durumda bulunan binanın tadilatının bitme aşamasında olduğunu söyleyerek, “Müdürlüğümüzün çalışmaları aralıksız devam ediyor. Buradaki çalışmamızda da bu binayı restore ederek Kars halkının ve ilimize gelen misafirlerin hizmetine sunacağız.” dedi.

Kars halkının yanı sıra kente gelen yerli ve yabancı turistlerin de hizmetine de sunulacak olan tesis, yarın saat 15.30’da hizmete açılacak.

kars-belediyesi-sosyal-tesisi-aciliyor-(1).jpgkars-belediyesi-sosyal-tesisi-aciliyor-(2).jpgkars-belediyesi-sosyal-tesisi-aciliyor-(3).jpgkars-belediyesi-sosyal-tesisi-aciliyor-(4).jpgkars-belediyesi-sosyal-tesisi-aciliyor-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler