Kars Belediyesi Yapılan Hizmetlerin 2. Kitabını Çıkardı

Kars Belediyesi Yapılan Hizmetlerin 2. Kitabını Çıkardı

Kars Belediyesinin 2014-2015 Yılları arası faaliyet raporu kitap halinde basılarak yayınlandı. Belge niteliğinde, görsel ağırlıklı, hizmet ve yatırımlar ile ilgili bilgilerin bulunduğu kitap hazırlanarak basıldı.

2014-2015 Yılları arası yapılan Belediye hizmetlerini, restorasyon uygulamalarını, su sorununun çözümünden şehrin altyapı çalışmalarını, devlet yatırımlarının kazanılması, sosyal ve kültürel faaliyetleri içeren kitabın Kars halkına ulaştırma çalışmaları devam ediyor. 

30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra göreve gelen Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, görevde bulunduğu günden bugüne kadar, özellikle Şehrin gelişmesi anlamında büyük çalışmalar yaptı.

Kars Belediyesi’nin 2 Yılda yaptığı çalışmaları içeren kitap vatandaşlara dağıtılmaya başlandı. Eski Hali ve Yeni Hali kıyaslamaları yapıldı. Kitapçıkta anlatılan hizmetlerin eski ve yeni halleri kıyaslamalarının yapılması dikkat çekiyor. Bu kıyaslamalar sayesinde, 2 yılda Kars’daki değişimler daha da iyi anlaşılıyor. Bu sayede kitabın okuyucuları hafızalarını tazelemiş olacak.,Kars'ta ki değişimleri bu kitapta da görebilecek.

kars-belediyesi-yapilan-hizmetlerin-2.kitabini-cikardi-(1)-001.jpgkars-belediyesi-yapilan-hizmetlerin-2.kitabini-cikardi-(3).jpgkars-belediyesi-yapilan-hizmetlerin-2.kitabini-cikardi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler