Kars Belediyesinde Aboneler Dosyalanıyor!

Kars Belediyesinde Aboneler Dosyalanıyor!

Kars Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından Kars’ta bulunan su aboneleri dosyalanarak arşivleniyor.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com (Özel Haber)

Kars Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Polat ve İşletme ve İştirakler Müdürü Hikmet Karabulak, İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün çalışmaları hakkında basın toplantısı yaptı.

Yapılan basın toplantısının ardından su aboneleri hakkında da bilgi verilerek, Kars’ın suyunun temizliği kadar, Müdürlüğün de temizliğine büyük önem verildiği dile getirildi.

Muntazam bir şekilde arşiv yapılarak vatandaşların ve personelin zaman kaybının önlendiğini belirten Kars Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Polat, “Personellerimiz mesai gözetmeksizin çalışmalarını sürdürerek, Arşiv odasını düzenlediler. Emeği geçen başta İşletme ve İştirakler Müdürü Hikmet Karabulak’a ve tüm personellerimize teşekkür ederim.” dedi.

Yeni aboneler için yeni dosyalar açılarak arşivleme işlemi yapıldığını belirten İşletme ve İştirakler Müdürü Hikmet Karabulak ise, “Uzun yıllar önce abone olup bilgileri eksik olan vatandaşlarında bilgi güncellemeleri yapılmaktadır.” şeklinde konuştu.

Karabulak açıklamasını şöyle sürdürdü: “Abone dosyalarında her aboneye ait bilgiler mevcuttur. Abonelik işlemlerinde istenilen belgeler bu dosyalarda Müdürlüğümüzde muhafaza edilmektedir.”

kars-belediyesinde-aboneler-dosyalaniyor!-(1).jpgkars-belediyesinde-aboneler-dosyalaniyor!-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler