Kars Belediyesi'nde Bayramlaşma!

Kars Belediyesi'nde Bayramlaşma!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kurban Bayramı vesilesiyle belediye personeli ile bayramlaştı.

Kars Belediyesi'nde Bayramlaşma!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kurban Bayramı vesilesiyle belediye personeli ile bayramlaştı.

Başkan Karaçanta, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve personeliyle Belediye Meclis Salonunda tek tek tokalaşarak bayramlarını kutlayarak, bayramın barış, sağlık ve huzur içerisinde geçmesi dileklerinde bulundu.

Personeline verdikleri hizmetler nedeniyle teşekkür eden Başkan Karaçanta, “Bugün her zaman olduğu gibi Belediye Meclis üyelerimizle birlikte sizlerin bayramını kutlamak için buradayız. Cenab-ı Allah daha nice bayramları hep birlikte sağlıklı, sıhhatli, mutlu ve huzurlu bir biçimde geçirmeyi bizlere nasip etsin. Sizler gerçekten Kars Belediyesinin çalışanları, medarı iftiharı personellerimizsiniz. Sizler Kars halkının rahatı için çalışıyorsunuz, kiminiz hamurla uğraşıyor ekmek yapıyor, kiminiz temizlik yapıyor, kiminiz de daha farklı işlerde çalışıyor. Hepinize gayretleriniz için, vermiş olduğunuz hizmetler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. çok çalışıyorsunuz ve işi sahipleniyorsunuz. Sizler ve bizler bundan sonra bir bütün olarak daha özveriyle daha duyarlı olarak çok çalışacağız, sıkıntıların hepsini birer birer atlatacağız. Biz bugüne kadar birçok işi sizlerle beraber başardık yine başaracağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

KARAÇANTA, BAYRAM MESAJI YAYINLADI 

Öte yandan Başkan Karaçanta, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak Kars halkının bayramını kutladı.

Başkan Karaçanta mesajında: Kurban Bayramı, Yüce Rabbimizin bize bahşettiği en özel zaman dilimlerinden biridir. Kurban Bayramı, aynı zamanda kesilen ve dağıtılan kurban etleriyle komşuluk ilişkilerinin geliştiği, fakir ve kimsesizlerin gözetildiği, bayramlaşma ve kutlamalarla birlik beraberliğin güçlendiği, ziyaretlerle hasta ve yaşlıların gönüllerinin alındığı bir zaman dilimi olması sebebiyle yüce rabbimizin bize bahşettiği en özel günlerimizden biridir. Sevginin, saygının ve hoşgörünün arttığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı, yoksulların gözetildiği, komşuların ve akrabanın unutulmadığı bayramlar, birlik ve beraberliğin gelişmesine ve toplumsal bağların güçlenmesine önemli katkı sağlamaktadır. Bayramın kazandıracağı manevî anlayışla, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatmakla birilikte, sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaşmanın önemi daha derinden anlaşılır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyor. Cenabı Allah’tan sağlık, sıhhat, afiyet ve huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler