Kars Belediyesinde İş Sağlığı ve Güvenliği!

Kars Belediyesinde İş Sağlığı ve Güvenliği!

Kars Belediyesinde İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

İş Güvenliği Uzmanı Esra Deniz, yaklaşık 650 personel eğitimleri düzenlendiğini ve tüm personelin katılımı sağlandığını belirterek, 2016 yılında da aynı şekilde periyodik aralıklarla tehlike sınıflarını da göz önünde bulundurularak eğitimlere devam edileceğine değindi.

İş Güvenliği Uzmanı Deniz, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bunun yanı sıra yazın açık olan ve aktif bir şekilde çalışan şantiyelerimiz tehlike sınıfı bakımından öncelik arz ettiğinden saha içinde çalışan tüm personele yönelik K.K.D temin edilmiştir dahası tüm saha alanına K.K.D uyarı ve yönlendirici levhalarımız yerleştirilmiştir.

Yine tehlike sınıfları göz önünde bulundurularak risk analizi ve acil eylem planı hazırlanmıştır. Yakın bir tarihte acil durum tatbikatı düzenlenerek tüm personele yaparak-yaşayarak öğrenme stratejisiyle uygun kazanım sağlanacaktır.

Yapılan bu çalışmalar ile kazasız iş günümüzü arttırmayı hedefliyoruz çünkü iş sağlığı ve güvenliğini önemsiyoruz."

kars-belediyesinde-is-sagligi-ve-guvenligi!-(1).jpgkars-belediyesinde-is-sagligi-ve-guvenligi!-(2).jpgkars-belediyesinde-is-sagligi-ve-guvenligi!-(3).jpgkars-belediyesinde-is-sagligi-ve-guvenligi!-(4).jpgkars-belediyesinde-is-sagligi-ve-guvenligi!-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler