Kars Belediyesinde Muhtarlar Günü

Kars Belediyesinde Muhtarlar Günü

19 Ekim Muhtarlar Günü Kars Belediyesin’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kars Belediyesi Toplantı Salonunda bir araya gelen muhtarları Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bedel ve Ali Demiral ile Muhtarlıklar Müdürü Yalçın Çelik karşıladı.

19 Ekim muhtarlar günü münasebetiyle bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Hüseyin Bedel, "Bu günün sevgili muhtarlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Bundan sonra siz değerli muhtarlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Aslı olan insanımıza, vatandaşımıza götüreceğimiz hizmettir. Bu götürülecek olan kamu hizmeti en güzel, en iyi ve en verimli bir şekilde götürebilmesi yollarının araştırmak ve pratiğe dökmek hepimizin görevidir bunu da keyifle yaptığımızı düşünüyorum. Yerel yönetimler, gerek demokratik hayatta oynadıkları roller, gerekse kamu hizmetlerinin halka sunulmasında ve erişiminde yüklendikleri fonksiyonlar sebebiyle yerel halkın yönetime katılmasının ilk aşamasıdır. Yerel yönetimlerin en küçük birimi köy ve mahalle yönetimleridir. şuan görevi başında olan tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın “Muhtarlar Gününü” en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." dedi.

kars-belediyesinde-muhtarlar-gunu-(1)-002.jpegkars-belediyesinde-muhtarlar-gunu-(2).jpegkars-belediyesinde-muhtarlar-gunu-(3).jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler