Kars Belediyesi’nden “Bir Elde Sen Uzat” Kampanyası

Kars Belediyesi’nden “Bir Elde Sen Uzat” Kampanyası

Kars Belediyesi ihtiyaç sahibi aileler için “Bir Elde Sen Uzat” kampanyası başlattı.

Kars Belediyesinin başlattığı “Kars’ta yardıma muhtaç aile kalmasın diyorsan, bir el de sen uzat” isimli kampanyayla,  muhtaç ailelere kıyafet, kömür, kuru gıda ile oyuncak, çocuk bezi ile her türlü okul malzemesi toplanması amaçlanıyor,”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, belediye olarak vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için yardım kampanyası başlattıklarını söyledi. Karaçanta, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanlarında olmamız gerekir. Bir yerlerde bir ekmek bekleyenlerin olduğunu unutmayalım. Ben maddi durumu iyi olan vatandaşlara, ‘Gelin Bir El de Siz Uzatın, İhtiyaç sahibi aileleri sevindirelim’ diyorum.” dedi.

Belediye’nin ‘Bir El de Sen Uzat’ yardım kampanyasına tüm hayırsever vatandaşların destekleri beklenirken, yardım kampanyasına destek olmak isteyenler,

“KARS BELEDİYESİ HESAP NO- IBAN: TR340001 2009 4800 0007 0000 10, HALK BANKASI” hesap numarasına veya Yusuf Paşa Mahallesi Karadağ Caddesi Kars Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü adresine yardımlarınızı gönderebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler