Kars Belediyesinden Kar Seferberliği

Kars Belediyesinden Kar Seferberliği

Kars Belediyesi Şafak Temizlik tarafından Kars’ta kar seferberliği başlatıldı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars’ta son günlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle gerek vatandaşlar gerekse araçlar zor anlar yaşamamak için Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kar çalışması başlatıldı. Kars’ta adeta seferberlik başlatan Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde olan Şafak Temizlik, çalışmaların aralıksız süreceğini belirttiler.

Atatürk Caddesi Kale Otel bölgesinden başlayan gerek kaldırım gerekse yol çalışmasına Trafik polisleri de destek verdi. Yolların daha sağlıklı temizlenmesi için Trafik polisleri park halindeki araçların sahiplerine ulaşarak araçlarını kaldırmalarını istedi. Çevrede bulunan duyarlı esnaflar ise temizlik işçilerine çay ikramında bulundular.

Şafak Temizlik Amiri Murat Şafak Kars Manşet’e bir açıklama yaparak, “Bugün çalışmamız Atatürk Caddesi Kale Otel’in yan tarafından Faikbey Caddesi köşesine kadar devam edecek. Bu çalışmamızı şehrin diğer tarafında da yapacağız. Kaldırımlar üzerinde bulunan karları yol kenarına atıyoruz. Buradan da greyderler aracılığıyla şehrin dışına götürüyoruz. Buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, herkese kolay gelsin.” dedi.

Esnaflardan da istekleri olduklarını belirten Şafak, “Esnaflar çöplerini belli saatlerde çıkartmıyorlar. O konuda baya zorluk çekiyoruz. Belli bir saatte çıkartsalar çöp aracımız rahatlıkla alır ve şehirde çöp kalmaz.” diye konuştu.

Çöp alma saatleri hakkında da esnafları bilgilendiren Şafak, “Çöpleri sabah saat 06.00-07.00 akşam ise 22:30-23:00 gibi çıkartmalarını istiyoruz. Çöp arabalarımız sabah 06.00’dan gece 03.00’e kadar şehir içinde sürekli çalışıyor. Gündüz sorun olmuyor ama gece özellikle bu konuda sıkıntı yaşıyoruz.  Çöp kalmaması için esnafımız bu saatlerde çöplerini çıkartırlarsa memnun oluruz.” ifadesini  kullandı.

kars-belediyesinden-kar-seferberligi-(1).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(2).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(3).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(4).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(5).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(6).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(7).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(8).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(9).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(10).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(11).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(12).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(13).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(14).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(15).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(16).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(17).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(18).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(19).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(20).jpgkars-belediyesinden-kar-seferberligi-(21).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler