Kars Belediyesi’nden “Zeytin dalı Harekatı”na destek

Kars Belediyesi’nden “Zeytin dalı Harekatı”na destek

Kars Belediye Başkanlığı personellerince “Zeytin Dalı Harekatı”na destek için kan bağışı yapıldı.

Kızılay Kan Merkezi tarafından Belediye Hizmet Binası’nda oluşturulan stantta belediye personelleri tarafından Mehmetçiğe destek amaçlı kan verildi. Belediye personelinin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışına Başkan Murtaza Karaçanta öncülük etti.

Türkiye’nin çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Başkan Murtaza Karaçanta, Mehmetçiğin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Belediye personellerinin kan bağışına yoğun ilgi göstermesinin sevindirici olduğunu belirten Başkan Karaçanta, “Türkiye doğrunun yanında hainlerin karşısındadır. Zira Türkiye uluslar arası kurallardan doğan hakkını kullanmıştır. Zeytin Dalı Harekatı, evrensel hukuk ve Birleşmiş Milletler güvenlik konseyi terörle mücadele kararları ile Birleşmiş Milletler Sözleşmesi’nde yer alan meşru müdafaa haklı çerçevesinde başlatılmıştır. Dolayısıyla bu harekat meşrudur ve uluslar arası hukuka uygundur” dedi.

Belediye Başkanlığı’nda oluşturulan stantta Kızılay yetkililerin nezaretinde personelin kan bağışında bulunduğunu da sözlerine ekleyen Karaçanta, desteklerin aralıksız devam edeceğini kaydetti.

kars-belediyesi’nde-“zeytin-dali-harekati”na-destek--(1).jpgkars-belediyesi’nde-“zeytin-dali-harekati”na-destek--(2).jpgkars-belediyesi’nde-“zeytin-dali-harekati”na-destek--(3).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler