Kars Belediyesinin 2015 Yılı Faaliyet Raporu Onaylandı

Kars Belediyesinin 2015 Yılı Faaliyet Raporu Onaylandı

​Kars Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında Kars Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylandı.

Gündemin ilk maddesinden 2015 yılı faaliyet raporu ele alındı. Yasa gereği Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yerini Meclis Üyesi Erdinç Erdağı,’ya bıraktı. Faaliyet raporuyla ilgili olarak gruplara söz verildi. Diğer parti gruplarının sorularını Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta tek tek cevapladı..

“EN İYİ HİZMET EDEN BELEDİYE KARS BELEDİYESİDİR”

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta belediye olarak her zaman şeffaf olduklarını söyledi. Belediye bünyesinden yaptıkları hizmetleri anlatarak Kars’a en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Karaçanta, "Şehir medeniyettir; şehir insanın yansımasıdır. Şehirlerin de insanlar gibi bir ruhu ve kimliği vardır. Yaptıklarımızla yetinen değil; bundan sonraki çalışmalarımızla umut veren, göz dolduran konumdayız. Kars Belediyesi küçük düşünmeyecek ve kurduğu hayalleri hedefe koyup çok çalışarak hayata geçirecek. Kars’ı hak ettiği yere taşıyacağız." dedi.

kars-belediyesinin-2015-yili-faaliyet-raporu-onaylandi-(1).jpgkars-belediyesinin-2015-yili-faaliyet-raporu-onaylandi-(2).jpgkars-belediyesinin-2015-yili-faaliyet-raporu-onaylandi-(3).jpgkars-belediyesinin-2015-yili-faaliyet-raporu-onaylandi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler