Kars Belediyesinin Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Kars Belediyesinin Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Kars Belediyesinin Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Yapılan sözleşmeler kapsamında şehrin muhtelif cadde ve sokaklarında çok sayıda parsel bacası,muayene bacaları, korige kanalizasyon borusu döşeme işiyle birlikte toplam 4 bin 408,19 metre kanalizasyon hattı yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sokuldu.

Konu ile ilgili Kars Belediyesinin Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; "Kars'ın yarası olmuş olan bu kanalizasyon sorunları yapılan çalışmalarla büyük oranda giderilmiştir. Belediyemiz yeni bir proje yaparak Kars merkez Yenişehir Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi ve Paşa çayır Mahallelerinin kanalizasyon yapım işlerini gündeme alarak çok sayıda parsel bacaları,muayene bacaları, Korige kanalizasyon borusu döşemeleri olmak üzere toplamda 8925 metre Alt yapı çalışmalarını gündemine almış olup gerekli fizibilite çalışlaşmaları başlatılmıştır. Öte yandan Belediyemize bağlı Digor Yolu TOKİ, Karacaören Mevkii ve Paşaçayır Mevkinde bulunan su kuyularında filtrasyon ve klor dozaj pompa monta işleri tamamlanarak kuyulara montajları yapılmıştır. Bu çalışmalarla birlikte kuyulardan temin edilen suyun daha sağlıklı bir şekilde vatandaşa ulaşması sağlanmıştır." denildi.

kars-belediyesinin-alt-yapi-calismalari-devam-ediyor-(1).jpgkars-belediyesinin-alt-yapi-calismalari-devam-ediyor-(2).jpgkars-belediyesinin-alt-yapi-calismalari-devam-ediyor-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler