Kars Belediyesinin evde bakım hizmetleri devam ediyor

Kars Belediyesinin evde bakım hizmetleri devam ediyor

Kars Belediyesinin koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında evde bakım hizmetleri devam ediyor.

Korona virüsü salgını ile mücadele kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlara getirilen sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde Kars Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri Birimi, 65 yaş ve üstü vatandaşların alışveriş ve resmi kurumlardaki ihtiyaçlarını görürken, vatandaşların ayrıca ev işlerini de yaparak mağduriyetlerini gidermek için hizmetlerini sürdürüyor.

Birim çalışanları tarafından haftalık planlanan çalışma takvimine uyarak, şehrin merkezi ve mahallelerdeki ihtiyacı olan hanelere talepler doğrultusunda düzenli olarak hizmet verilmeye devam ediliyor.

Kars Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri Birimi 65 yaş ve üstü vatandaşların yanında; ayrıca engelli bireylerinde kişisel bakımını yapıp ev işlerini görerek çalışmalarını hafta içi hergün 08:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştiriyor.

kars-belediyesinin-evde-bakim-hizmetleri-devam-ediyor-(1).jpgkars-belediyesinin-evde-bakim-hizmetleri-devam-ediyor-(2).jpgkars-belediyesinin-evde-bakim-hizmetleri-devam-ediyor-(3).jpgkars-belediyesinin-evde-bakim-hizmetleri-devam-ediyor-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler