Kars Belediyesinin iftar çadırına yoğun ilgi

Kars Belediyesinin iftar çadırına yoğun ilgi

Kars Belediye Başkanlığı'nca Ordu Caddesi Cumhuriyet Meydanı üzerinde kurulan iftar çadırına Karslılar yoğun ilgi gösterdi.

Kars Belediyesinin iftar çadırına yoğun ilgi 

Kars Belediye Başkanlığı’nca Ordu Caddesi Cumhuriyet Meydanı üzerinde kurulan iftar çadırına Karslılar yoğun ilgi gösterdi. 

Kars Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebeti ile kurulan iftar çadırı hizmet vermeye başladı. Kentte yaşayan vatandaşlara yönelik olarak hizmet veren iftar çadırında günde yaklaşık 500 kişilik yemek dağıtılıyor.

İftar çadırında Karslılara hizmet verdiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız, Ramazan ayının yardımlaşma ayı olduğuna dikkat çekti. Yıldız, herkesin kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp, yardımlaşma duygusunu ön plana çıkarması gerektiğini söyledi.

Kars Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğu iftar çadırında vatandaşlarını ağırladıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız, “Bu mübarek ay biz zor günler geçiren dünya insanlığı için bir fırsattır. Gelin bu fırsatı iyi değerlendirelim. Küskünlükleri dargınlıkları bir kenara koyalım. Yardım edelim. Birlik ve beraberliğimizi daha da arttıralım. Bu vesile ile herkesin Ramazan ayını bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Kars Belediye Başkanlığı’nca kurulan iftar çadırında günlük yaklaşık 500 kişilik yemek dağıtılıyor. İftar çadırında yolda kalan, evi uzakta olan vatandaşlarla birlikte ihtiyaç sahibi insanlara hizmet veriliyor. Belediye iftar çadırına vatandaşlarda yoğun ilgi gösteriyor. iha

Önceki ve Sonraki Haberler