Kars Belediyesi'nin yol düzenleme ve onarım çalışmaları sürüyor

Kars Belediyesi'nin yol düzenleme ve onarım çalışmaları sürüyor

Kars Belediyesi tarafından sürdürülen sıcak asfalt çalışması kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi bölgesinde çalışmalar devam ediyor.

Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra; kilit parke  taş çalışmaları da  aralıksız olarak devam etmekte olup, bu çalışmalar sezon sonuna kadar  sürdürülecektir.

Kars Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Ekipleri, vatandaşlarımızdan gelen sorun ve istekleri bizzat yerinde tespit ederek plan ve program yapıp tek tek çözüme kavuşturuyor.

Öte yandan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Ekipleri Yusuf Paşa Mahallesi GAMP caddesinde trafiğin aksamaması ve  vatandaşlarımızın araçlarını düzenli biçimde park edebilmeleri için yol işaret, yaya geçiş önceliği çizgi çalışmalarını sürdürmektedir.

kars-belediyesinin-yol-duzenleme-ve-onarim-calismalari-suruyor-(1).jpgkars-belediyesinin-yol-duzenleme-ve-onarim-calismalari-suruyor-(2).jpgkars-belediyesinin-yol-duzenleme-ve-onarim-calismalari-suruyor-(4).jpgkars-belediyesinin-yol-duzenleme-ve-onarim-calismalari-suruyor-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler