Kars, Bir Şehit Daha Verdi!

Kars, Bir Şehit Daha Verdi!

Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesindeki çatışmada yaralanan Karslı polis memuru Olgun Kurbanoğlu şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre, pastanede poğaça yedikten sonra çıkan PKK üyelerine ‘teslim ol’ çağrısı üzerine çıkan çatışmada polis memuru Olgun Kurbanoğlu yaralandı. Karakoyunlu Devlet Hastanesine kaldırılan Kurbanoğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis memuru Kurbanoğlu’nun Karslı olduğu öğrenildi.

BÖLGEDE OPERASYON BAŞLATILDI

Karakoyunlu ilçesindeki bir pastanede poğaça yiyen iki şüpheli, vatandaşlar tarafından Karakoyunlu Emniyet Amirliği Terörle Mücadele Şubesinde görevli polis memuru Olgun Kurbanoğlu’na bildirildi. Motosikletle şüpheli iki kişiyi takibe alan Kurbanoğlu, önce ‘dur’ ihtarında bulundu. İhtara silahla karşılık verilmesiyle çıkan çatışmada polis memuru Kurbanoğlu ile bir PKK’lı yaralandı.

Çevredeki vatandaşların özel araçla Iğdır Devlet Hastanesine kaldırdığı polis memuru Kurbanoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağrı Dağı istikametine kaçtıkları belirlenen biri yaralı iki teröristin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

Görgü şahitlerinden Kaya S., pastanede poğaça yiyen iki kişinin durumundan şüphelenen bir gencin polis memuru Olgun Kurbanoğlu’na durumu anlattığını ve bu nedenle polisin motosikletle onları takip ettiğini belitti. Kaya S., “Onları takip eden polis bizim yanımızdan geçerken selamlaştık. Bizden ayrıldıktan beş dakika sonra silah seslerini duyduk. Öğrendiğimiz kadarı ile polis bunları yere yatırıyor onlardan biri ateş ederken, kendisi de karşılık veriyor, olayda yaralanıyor. Buradaki iki kişi polisi hastaneye götürüyor” dedi.

kars,-bir-sehit-daha-verdi!-(2).jpgkars,-bir-sehit-daha-verdi!-(3).jpgkars,-bir-sehit-daha-verdi!-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler