Kars Çimento 23 Nisan’da Çocuklarla Sinemada Buluştu

Kars Çimento 23 Nisan’da Çocuklarla Sinemada Buluştu

Kars Çimento Fabrikası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çalışanları ve çocuklarıyla birlikte sinemaya giderek kutladı.

Kars Çimento, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan dolayısıyla, Fabrika çalışanları ve onların ilköğretim çağındaki çocuklarını Kars Şehir Sineması’nda gösterimde olan ‘Neşeli Dalgalar – Dalgamanya Filmi’ni izlemek üzere bir araya getiren bir etkinlik düzenledi.

Geleceğin umudu olan çocuklarımızın sosyal bir birey olarak gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra, aileleri ile de bir araya gelerek birlik ve beraberliklerini pekiştiren Kars Çimento Fabrikası adına konuşan Fabrika Müdürü Mete Koçak duygularını; ‘’Biz sadece çalışanlarımız ile değil onların aileleriyle beraber kocaman bir aileyiz. Bu gibi sosyal aktiviteler ile de geniş ailemizle bir arada olmaktan büyük keyif alıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda çocuklarımıza küçük de olsa bir hediye vermek istedik” şeklinde ifade etti.

kars-cimento-23-nisan’da-cocuklarla-sinemada-bulustu-(1).jpgkars-cimento-23-nisan’da-cocuklarla-sinemada-bulustu-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler