Kars Çimento Çalışanları Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu!

Kars Çimento Çalışanları Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu!

Kars Çimento Fabrikası tarafından her yıl düzenlenen geleneksel İftar Yemeği, Çimentaş Grup Merkezi’nden gelen Yöneticiler, Fabrika Yöneticileri ve çalışanlarının katılımı ile bir otelde gerçekleştirildi.

Kars Çimento’nun İftar Yemeğinde, müteahhit personellerinin de katılımıyla yüz kişilik bir grup bir araya geldi.

Çimentaş  Çimento ve Hazır Beton Genel Müdürü Yalçın Alpbaz açılış konuşmasında fabrikada birlik ve beraberliğin sağlandığı bu anlamlı geceye katıldıkları için çalışanlara teşekkür etti ve yönetim kadrosunun Kars’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti vurguladı. Kısa bir süre önce Elazığ Fabrika Müdürlüğüne atanan ve kendisi de Kars’lı olan Kars Çimento Fabrika Müdürü Mete Koçak ise Kars Çimento’nun kendisi için çok önemli olduğunu ve fabrikada ulaşılan iş güvenliği, üretim performansı ve kaliteyi, etkili takım çalışmalarının sonucu olarak gördüğünü söyledi. Koçak, bu başarıların kendisinden sonra da artarak devam edeceğine olan inancını ifade ederek çalışma arkadaşlarına veda etti.

Çimentaş Topluluğu tarafından, FİKİRCİM adı ile hayata geçirilen “Öneri Ödül Sistemi” kapsamında kazanan öneri sahibi Cafer Çiftçi için ödül töreninin de yapıldığı etkinlik, hatıra fotoğrafları çekilerek tamamlandı.

kars-cimento-calisanlari-geleneksel-iftar-yemeginde-bulustu!-(1).jpgkars-cimento-calisanlari-geleneksel-iftar-yemeginde-bulustu!-(2).jpgkars-cimento-calisanlari-geleneksel-iftar-yemeginde-bulustu!-(3).jpgkars-cimento-calisanlari-geleneksel-iftar-yemeginde-bulustu!-(4).jpgkars-cimento-calisanlari-geleneksel-iftar-yemeginde-bulustu!-(5).jpgkars-cimento-calisanlari-geleneksel-iftar-yemeginde-bulustu!-(6).jpgkars-cimento-calisanlari-geleneksel-iftar-yemeginde-bulustu!-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler