Kars Çimento Fabrikası'nda Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi

Kars Çimento Fabrikası'nda Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi

Kars Çimento Fabrika Müdürü Mete Koçak öncülüğünde, kan bağışı kampanyasına fabrika çalışanlarının yoğun katılımı oldu.

Yalnız bireylerin değil kurumlarında sosyal sorumluluk bilincine sahip olması gerekliliği düşüncesi ile ilgili birçok projede yer alan Çimentaş Topluluğunun bir üyesi olan Kars Çimento Fabrikası Sosyal Aktivite Komitesi, ‘’Kan Bağışı Hayat Kurtarır’’ sloganı ile Kızılay Kan Merkezi işbirliğiyle "Kan Bağışı Kampanyası" düzenledi.

Kars Çimento Fabrika Müdürü Mete Koçak öncülüğünde, kan bağışı kampanyasına fabrika çalışanlarının yoğun katılımı oldu. Kızılay Kan Merkezi Kars Çimento Fabrikası’na davet edilerek, kan bağışı Kars Çimento Fabrikası revirinde gerçekleştirilmiştir.

Koçak, Kars Çimento Fabrikası Sosyal Aktivite Komitesinin çalışanlara ve ailelerine yönelik aktiviteler yanında, sosyal sorumluluk bilinci ile çalışanların katılımıyla çeşitli projeler planlamakta ve gerçekleştirmektedir.

Koçak, çalışanlarına ‘’Kan bağışının yardımlaşma ve insan hayatı kurtarılması adına büyük önem taşıdığını insanların hayatını kaybetmemesi ve kan vermenin insan sağlığında da büyük öneme sahip olduğunu sözlerine ekleyerek kan bağışında bulunmalıyız’’ dedi.

Kızılay Kan Merkezi çalışanlarına ve kampanyaya katılan tüm fabrika çalışanlarına  güzel bir amaca hizmet ettikleri için; göstermiş oldukları ilgilerine ve desteklerine teşekkür etti.

kars-cimento-fabrikasinda-kan-bagisi-kampanyasi-duzenledi-(1).jpgkars-cimento-fabrikasinda-kan-bagisi-kampanyasi-duzenledi-(2).jpgkars-cimento-fabrikasinda-kan-bagisi-kampanyasi-duzenledi-(3).jpgkars-cimento-fabrikasinda-kan-bagisi-kampanyasi-duzenledi-(4).jpgkars-cimento-fabrikasinda-kan-bagisi-kampanyasi-duzenledi-(5).jpgkars-cimento-fabrikasinda-kan-bagisi-kampanyasi-duzenledi-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler