Kars Çimento'dan Yeni Rekor!

Kars Çimento'dan Yeni Rekor!

Kars Çimento’da Geleneksel Ağaç Dikme Etkinliği Çerçevesinde Yeni Rekor: 33 Bin Ağaç

Özellikle Çevre konularında göstermiş olduğu hassasiyetle Kars ilinde dikkat çeken Kars Çimento Fabrikası, yeni bir  Ağaç Dikim Etkinliğiyle daha bu alanda yine örnek olmaya devam ediyor.

Kars ve civarı illerde en fazla ağaç sayısına sahip olan tek özel şirket konumunda olan Kars Çimento Fabrikası’nda bugüne kadar dikimi yapılmış olan yaklaşık 30.000 ağaç fidanının yanı sıra; tüm Kars Çimento çalışanlarının katılımıyla 2.500 adet çam fidanı Fabrika sahası içinde ve 500 adet Akasya Ağacı da Hammadde Ocak Sahalarında olmak üzere 3.000 adet daha ağaç fidanı daha toprakla buluşturularak genel toplamda 33.000 ağaç sayısına ulaşılmıştır.

Fabrika Müdürü Yasin Sarıçamlık’ın özellikle Çevre konularına yönelik olarak yapmış olduğu açılış ve bilgilendirme konuşmasıyla start alan bu güzel organizasyon vesileyle, tüm fabrika çalışanlarının katılımıyla birlikte piknik havasında çok güzel ve anlamlı bir etkinliğe daha imza atılmıştır.

Yaklaşık 500 dönümlük işletme sahası bulunan Kars Çimento, yine bu sene Eylül ayı içinde yapmayı planladığı 3.000 adet yeni fidan dikim etkinliği ile birlikte 2015 yılında toplam 36.000 ağaç sayısına ulaşmayı hedefliyor. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler