Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Hatıra Ormanı Oluşturdu

Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Hatıra Ormanı Oluşturdu

Kars Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, “ Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde, cezalarını infaz etmekte olan hükümlülerle birlikte ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdik” dedi.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Açık İnfaz Kurumu karşısındaki yerleşkede Hatıra Ormanı oluşturarak 500 fidan dikimi gerçekleştirdi.

Hatıra Ormanı ve fidan dikiminin, Kars için faydalı ve güzel bir etkinlik olduğunu belirten Kars Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, “Öğle arasında Hakim, savcı meslektaşlarımız ve hükümlülerle birlikte ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdik. Kars’tan ayrılırken bir anımız olsun istedik ve mahkumlar açısından da iyi oldu. Yoğun bir iş temposunda rahatlık olsun dedik. Şu an duruşmalar devam ediyor. Kars bu konuda yoğun bir faaliyet dönemi içerisinde” diye konuştu.

Hatıra Ormanı fidan dikimi sonrası Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş ve beraberindekiler hatıra fotoğrafı çekildiler.

“Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Hatıra Ormanı” fidan dikimine, Kars Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Saffet Murat Kasapoğlu, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Soner Fevzi Vurur, Denetimli Serbestlik Müdürü Ali İhsan Balaban, Kars T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Turgay Kartal, hakimler, savcılar ve denetimli serbestlik hükümlüleri katıldı.

kars-denetimli-serbestlik-mudurlugu-hatira-ormani-olusturdu-(1).jpgkars-denetimli-serbestlik-mudurlugu-hatira-ormani-olusturdu-(2).jpgkars-denetimli-serbestlik-mudurlugu-hatira-ormani-olusturdu-(3).jpgkars-denetimli-serbestlik-mudurlugu-hatira-ormani-olusturdu-(4).jpgkars-denetimli-serbestlik-mudurlugu-hatira-ormani-olusturdu-(5).jpgkars-denetimli-serbestlik-mudurlugu-hatira-ormani-olusturdu-(6).jpgkars-denetimli-serbestlik-mudurlugu-hatira-ormani-olusturdu-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler