Kars Do-Re Müzik Evi Eylül Konserlerine Hazırlanıyor

Kars Do-Re Müzik Evi Eylül Konserlerine Hazırlanıyor

Kars Do-Re Müzik Evi; ünlü sanatçılar Murat Göğebakan, Haluk Levent ve Nuray Hafiftaş'ın Eylül ayında Kars'ta konser vereceğini duyurdu.

 

Kars’ta yaklaşık iki yıldır hem Aytemiz Güzel Sanatlar hem de Kafkas Üniversitesi Devlet Konservatuara yüzlerce öğrenci yetiştiren Kars Do-Re Müzik Evi, müzik öğretmeni Hüseyin Kankılıç, “Kars’ta ailelerin ve çocukların müziğe büyük ilgi duyduğunu özellikle çocukların küçük yaşta müziğe eğilim göstermesi hem biz müzik eğitmenlerini hem de aileleri mutlu ediyor. Ayrıca 2 yıldır açılmış olan Müzik Evi, farklı organizasyonlarda imza atmakta. Bir ünlü çok sanatçıları Kars halkıyla tanıştırdık. Güzel konserler verdik ve bu konserlerin devamı gelecektir. Eylül ayının ortalarında ünlü sanatçılarımız Murat Göğebakan, Haluk Levent ve Nuray Hafiftaş Kars’ta konser verecek.” dedi.

 

Kankılıç ayrıca, “Kars’ta son yıllarda açılan müzik evlerinin yanı sıra; İşadamı İsmail Aytemiz tarafından İsmail Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi ve hemen akabinde ise yine işadamı İsmail Aytemiz tarafından yaptırılan Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Konservatuarı Karslı çocukların ve gençlerin müziğe ve sanata yönlenmesine sebep oldu. Bu iki dev eğitim merkezlerinden sonra ailelerde çocuklarını bu okullara yazdırmak için şehirde bulunan Özel müzik okullarına yöneldi.” diye konuştu.

 

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler