Kars Dolunay Derneğinden Bakan Arslan’a Teşekkür

Kars Dolunay Derneğinden Bakan Arslan’a Teşekkür

Kars Dolunay Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a teşekkür etti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet ARSLAN’ın kardeşi Sayın Hacı Okan ARSLAN’nın vefatı nedeniyle çiçek-çelenk bedeli ve hayrat olarak Sayın Bakanımızın ricasıyla Derneğimize 21.07.2017-25.07.2017 tarihleri arasında toplam 236 690 TL bağışta bulunulmuştur.

Söz konusu bağışlar, Kurumsal Kapasitemizin Geliştirilmesinde, Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma alanlarında değerlendirilecektir.

Önceliğimiz ENGELLİLERİN VE ENGELLİ ÇOCUKLARININ EĞİTİMLERİ İLE ENGELLİLER İÇİN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER olacaktır. Bu çerçevede Milli Eğitim Müdürlüğümüzle irtibata geçilecek il merkezi ve ilçelerdeki engelli öğrenciler ve engelli ailelerin çocukları tespit edilerek ihtiyaçları doğrultusunda bir yol belirlenecektir.

Yardımlaşma alanında Kars Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Kars Belediye Başkanlığı ve Kars’ta hizmet veren diğer Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ve gönül dostlarımızla istişare edilecektir. Böylelikle yapılacak yardımların tam yerine gitmesi sağlanacak ve yardım suiistimalcilerine imkân tanınmayacaktır.

Çalışmalarımız Sayın Bakanımızın bilgisi dahilinde gerçekleştirilecek olup kamuoyuna yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunulacaktır.

Bu vesile ile Sayın Hacı Okan ARSLAN ağabeyimize Allah’tan Rahmet, ailesine ve dostlarına sabır diler, acılı gününde bile engellileri düşünecek kadar yüce gönüllü Bakanımız Sayın Ahmet ARSLAN’a, kardeşinin acısını paylaşmak için hayrat olarak Derneğimize bağışta bulunan tüm KİŞİ ve KURULUŞLARA ayrıca bizlerden desteğini esirgemeyen Kars Halkına TEŞEKKÜRLERİMİZİ BORÇ BİLİRİZ.

ENGELSİZ BİR YAŞAM DİLEĞİYLE.

DOLUNAY EĞİTİM KÜLTÜR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler