Kars Dünya Sporcularını Ağırlayacak

Kars Dünya Sporcularını Ağırlayacak

Kars İsmail Aytemiz Spor Salonu bugün (29 Nisan’da) dünyanın birçok ülkesinden gelecek olan Kickboks - Thai Boks sporcularını ağırlayacak.

Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Bülent Gönen organizatörlüğünde gerçekleşecek olan turnuva Eurospor kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın da katılacağı turnuva öncesi Karsta sıkı bir çalışma yapan Dünya Thai Boks Şampiyonu Erkan Varol bir açıklama yaparak, "Her gün sıkı bir şekilde antrenman yapıyorum Allah’ın izniyle Hollandalı rakibimi en ağır şekilde mağlup edeceğim." dedi.

Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Bülent Gönen ise "Ben yıllardır Kars’ta Kickboks faaliyetlerine başladığımdan beri hedefimde uluslararası bir K-1 şampiyonası düzenlemek vardı. Allah’ım nasip etti ve bugün (29 Nisan’da) Erkan Varol ve Türk Milli Takımı sporcularının da katılacağı geceye ayrıca dokuz tane de yabancı ülke katılacak. Erkan Varol orta sıklet de Hollandalı demir yumruk lakaplı rakibiyle kemerini korumak için ringe çıkacak. Kars tarihinde ilk defa gerçekleşecek olan bu K-1 şampiyonasına gerek sayın bakanımız olsun gerek sayın valimiz olsun desteklerini esirgemediklerini gördük. Ancak Kars’ın spor alanında gelişimini sürdürmesi adına Kars halkının da desteğini bekliyoruz.” diye konuştu.

kars-dunya-sporcularini-agirlayacak.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler