Kars, eğitimler başladı.

Kars, eğitimler başladı.

Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği'nce kabul edilen “Bilinçli Çocuklar Güzel Yarınlar” adlı projenin gönüllü eğitmenlerine yönelik eğitimler başladı.

 Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği’nce kabul edilen   “Bilinçli Çocuklar Güzel Yarınlar” adlı projenin gönüllü eğitmenlerine yönelik eğitimler başladı. Yrd. Doç.Dr. Ahmet Özmen ve Yrd. Doç.Dr. Suna Kaymak Özmen tarafından verilen eğitimlerde, çocuk haklarının her yönüyle anlaşılması ve dolaysıyla da yetişkin adayı her çocuğun haklarını öğrenerek yetişkinliğe adım atması esas amaç olarak belirlenmiştir.

      Eğitim Fakültesi toplantı salonundaki eğitimlere genç öğretmen adaylarının yoğun ilgi duyması proje ekibinin gurur kaynağı oldu. Kimi toplantılarda salonun yetersiz kalmasından dolayı ayrı guruplar halinde eğitimlere devam edildi. Eğitimler sonunda sertifikalarını alacak olan geleceğin öğretmen adayları Kars merkez olmak üzere, ilçelerde belirlenen okullarda “çocuk hakları”yla ilgili çocuklara seminerler verecekler ve gereken bilinç düzeyini aşılayacaklar. 

Önceki ve Sonraki Haberler