Kars Ekibi, Yıldırım ve Arslan'ı Ağrı'da Yalnız Bırakmadı!

Kars Ekibi, Yıldırım ve Arslan'ı Ağrı'da Yalnız Bırakmadı!

Ağrı'da toplu açılış törenine katılan Başbakan Binali Yıldırım ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ı Kars Ekibi de yalnız bırakmayarak destek verdiler.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindeki heyet Ağrı Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda gerçekleştirilen 18 tesisin toplu açılış töreni ve iftar programına katıldı.

Programa Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Başkanı Ahmet Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Mehdi Eker, Yasin Aktay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam katıldı.

Kars Ekibi olarak da, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın başkanlığında SERKA Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, Gazeteci-Yazar Yargıç Harmankaya, İşadamı Ali Karadeniz, Kadir Sarıdağ, Bahattin Kaskansoy, Esat Menderes Yılmaz ve İsmail Yıldız katıldı.

kars-ekibi,-yildirim-ve-arslani-agrida-yalniz-birakmadi!-(2).jpgkars-ekibi,-yildirim-ve-arslani-agrida-yalniz-birakmadi!-(1)-001.jpgkars-ekibi,-yildirim-ve-arslani-agrida-yalniz-birakmadi!-(3)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler