Kars Emniyetinden Hafta Sonu Mesaisi

Kars Emniyetinden Hafta Sonu Mesaisi

Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından asayişin sağlanması, suç işlemeye eğilimli şahıslara yönelik caydırıcılık unsurunun temini ve suçluları yakalamak için başlatılan huzur uygulamaları aralıksız devam ediyor.

 

Göreve başladığı günden itibaren özellikle il genelinde oteller bölgesinde yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Kars’ta asayişin sağlanması için uygula ve kontrollere devam edileceğini kaydetti.

 Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan "Asayiş Uygulamaları"na Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ile Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele Büro Amirliği'ne bağlı ekipler katılıyor. Şehrin muhtelif yerlerinde devam eden uygulamalarda araçlar kontrol edilirken, vatandaşların da GBT’si sorgulanıyor.

 Emniyet güçleri tarafından yapılan uygulamalar vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılanıyor. Vatandaşların huzurunun sağlanması için bu tür arama ve kontrollerin yapılması gerektiğini belirttiler.

 Emniyet Müdürlüğü’nün il genelinde yaptığı güvenlik uygulamaları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Yapılan uygulamadan memnun olduklarını dile getiren çok sayıda vatandaş, cadde ve sokaklarda kendilerinin ve çocuklarının huzurlu bir şekilde eve, işe ve okullarına gidip geldiklerini kaydettiler.

 

yes.20111009133010..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler