Kars Emniyetinden Kaçakçılara Darbe

Kars Emniyetinden Kaçakçılara Darbe

Kars’ta KOM ekipleri kaçakçılara nefes aldırmıyor. KOM ekipler, yaptıkları operasyonda 12 bin paket kaçak sigara ve 10 litrelik bidonlarda toplam 180 litre kaçak içki ele geçirdi.

Kars İl Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 2016 yılı içerisinde kaçakçılık olaylarına yönelik yürütülen çalışmalarda durumundan şüphelenerek dürdurduğu bir araçta yaptığı aramada, meyve kasalarının arasına gizlenmiş vaziyette 12 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. Olayla ile ilgili olarak U.Ç. yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan KOM ekipleri başka bir araçta da 10 litrelik bidonlar halinde toplamda 180 litre kaçak içki ele geçirdi. Konu ile ilgili olarak N.K. yakalanara gözaltına alındı. Her iki olayda gözaltına alınan iki şüpheli hakkında soruşturma Kars Cumhuriyet Başsavcılığı’nca çok yönlü olarak yürütülüyor.

Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Ekonomide kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan, piyasalarda adil rekabeti ortadan kaldıran ve insan sağlığını tehdit eden her türlü kaçakçılıkla mücadelemizin kararlılıkla devam edeceği ile vatandaşlarımızın yapmış oldukları her türlü ihbarın titizlikle değerlendirilecektir” denildi.

kars-emniyetinden-kacakcilara-darbe-(1).jpgkars-emniyetinden-kacakcilara-darbe-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler