Kars Fenerbahçe 1 - Ağrı Galatasaray 2

Kars Fenerbahçe 1 - Ağrı Galatasaray 2

Kars Fenerbahçe Futbol Okulu ile Ağrı Galatasaray Futbol Okulu arasında oynanan maçta 2-1 galip gelen Ağrı Galatasaray Futbol Okulu futbolcuları, takım halinde Bafetimmi Gomisggh’in gol sevincini yaşadı.

Kars Kafkas Üniversitesi Stadyumu’nda, Kars Fenerbahçe Futbol Okulu ile Ağrı Galatasaray Futbol Okulu karşı karşıya geldi. Oldukça tempolu geçen maçın ilk yarısını konuk ekip Polat’ın golü ile 1-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında da etkili futbol oynayan Ağrı Galatasaray Futbol Okulu Yusuf’un şık golü ile durumu 2-0 yaptı. Maçın son dakikalarında etkili oynayan Kars Fenerbahçe Futbol Okulu farkı 1’e indirdi. Maçta başka gol olmayınca Ağrı Galatasaray Futbol Okulu maçı 2-1 kazandı.

Galibiyet sonrası Ağrı Galatasaray Futbol Okulu futbolcuları, Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Bafetimmi Gomis’in maçlarda attığı her gol sonrasında yaşadığı ‘Saldıran Panter’ gol sevincini taklit ederek galibiyeti kutladılar. Oldukça ilginç görüntülere sahne olan bu galibiyet sevinci taraftarlardan da büyük alkış aldı. Cep telefonları ile galibiyet sevincini kaydeden taraftarlar videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Sosyal medyada yüzlerce beğeni alan miniklerin gol sevinci büyük beğeni topladı.

Önceki ve Sonraki Haberler