Kars GAMP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye şampiyonasına Katılmaya Hak Kazandı

Kars GAMP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye şampiyonasına Katılmaya Hak Kazandı

Okullar Arası Yarı Final Kros Yarışmasında, Kars Gazi Ahmet Muhtar Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye Liseler arası kros yarışmasına katılmaya hak kazandı.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atletizm Federasyonunun krosu teşvik etmek amacıyla düzenlediği 2016-2017 Okullar Arası Kros Yarışması Artvin’de yapıldı. 

23 ilden okulların katıldığı Artvin’de gerçekleştirilen yarışmada birinciliği Van Spor Lisesi, ikinciliği Erzurum Spor Lisesi ve üçüncülüğü Kars Gazi Ahmet Muhtar Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazandı.

Kars Gazi Ahmet Muhtar Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı, 3 Mart 2017 tarihinde Malatya’da yapılacak olan 5 bin metre Türkiye Liselerarası kros şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Kars Gazi Ahmet Muhtar Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı öğrencileri Malatya’da yapılacak olan Türkiye Liselerarası kros şampiyonasında Kars’ı en iyi şekilde temsil ederek derece ile dönmeyi hedeflediklerini söylediler.

Bundan sonraki hedeflerinin Malatya ilinde yapılacak olan kros yarışmasında Türkiye şampiyonluğunu almak olduğunu dile getiren sporcular, “Bütün çalışmalarımız bu yöndedir. Tamamen şampiyonaya kilitlendik. Bu güven ve çalışma azmi bizi şampiyonaya taşıyacaktır” dediler. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler