Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Haftalık Faaliyet Programı

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Haftalık Faaliyet Programı

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Haftalık Faaliyet Programı

 

1-19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde 15-21 Mayıs 2013 tarihleri arasında Boks, Güreş, Masa Tenisi, Tenis, Badminton, Futbol, Basketbol Voleybol, Hentbol, Kick Boks, Muay Thai, Cimnastik, Atletizm, Herkes İçin Spor, Dağcılık, Halk Oyunları, Bilardo ve Okul Sporları branşlarında müsabakalar düzenlenecektir. Gençlik Haftası boyunca müsabakalarla birlikte gençlerimize ve halkımıza yönelik rekreatif amaçlı gösteriler düzenlenecektir.
 
2- Atletizmi Geliştirme Projesi II. Kademe Yarışları 11 Mayıs 2013 tarihinde Kayseri İlinde yapılacak olup, müsabakalarda İlimizi 4 sporcumuz temsil edecektir.
 
3- 2013–2014 Eğitim ve Öğretim yılında Sporcu Eğitim Merkezimize yatılı ve gündüzlü olmak üzere Kayak, Güreş, Boks ve Atletizm branşlarında öğrenciler alınacaktır. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler İl Müdürlüğümüze müracaat edebileceklerdir.
 
4-Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından her yıl organize edilen Nıke Halı Saha Turnuvası bu yılda 81 İlde olduğu gibi İlimizde düzenlenecektir. Müsabakaların kuraları 11 Mayıs 2013 tarihinde çekilecektir.
 
5- Seyyah Ulu Çınarın İzinde Projesi kapsamında 14–24 Yaş Grubu Öğrenciler için Giresun, Sinop, Sivas ve Konya İllerine gezi düzenlenecektir. Müracaatlar İsmail Aytemiz Spor Salonu içinde bulunan Gençlik Merkezi Müdürlüğüne yapılacaktır.
 
6- Minik Erkekler 14–15 Yaş Grubu Serbest Grup Güreş Müsabakası 10-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında Trabzon İlinde devam etmekte olup, Müsabakalarda İlimizi 7 sporcu temsil etmektedir.
 
7-Gençlik Merkezi Müdürlüğümüz İsmail Aytemiz Spor Salonunda aşağıdaki program dâhilinde Gençlerimize yönelik faaliyetlerine devam etmektedir.
 
8- Her Yıl Yaz ayında 81 İl Merkezinde açılan İl Spor Merkezleri bu Yılda İlimizde açılacak olup, ayrıntılı bilgi almak isteyenler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne müracaat edebilir.
 
9- Kayak Federasyonu Başkanlığının 2013 yılı faaliyet programında yer lan Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası 18-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında İstanbul İlinde yapılacak olup, İlimizi 5 sporcumuz temsil edecektir.
 
10- Sarıkamış İlçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kurumlararası Voleybol Müsabakaları, Liselerarası Voleybol, Masa Tenisi, Kort Tenisi Karaurganda Güreş Müsabakası, Halkın katılımıyla Masa Tenisi Müsabakaları, Halk Yürüyüşü, Ses, Şiir ve resim yarışmaları 15–19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecektir.
 
11-Gençlik Haftası dolaysıyla 10 Mayıs 2013 tarihinde Merkez Spor Salonunda ve Kredi Yurtlar Kurumunda “Yetenek Avcısı” ve “Yurdum Spor Yapıyor” Projeleri kapsamında Oyun Gruplarıyla Herkes İçin Spor ,Wushu ve Capoeira gösterileri yapılmıştır.
 
12- 09-10 Mayıs 2013 tarihleri arasında İstanbul İlinde yapılan 81 İlde 81 Proje fuarında İlimizi Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü temsil etmiştir. Türkiye genelinde de tek Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü olarak katılım sağlamış, İlimizi yöresel kıyafetleri ve yiyecekleri ile tanıtmışlardır.
 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler