Kars Gençlik Merkezinden Kadınlara Karanfil!

Kars Gençlik Merkezinden Kadınlara Karanfil!

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Karslı kadınlara karanfil dağıttı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi, İl Müdürü Gürsel Polat önderliğinde Karslı kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden bir geleneğin nesilleri olduğumuzu belirten Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, “Kadınlarımız bir yandan toplumda evlerinde ve iş yerlerinde eşitsizlik, şiddet ve adaletsizlikle savaşırken bir yandan topluma yön verecek yegane varlıklardır. Biz tarih boyunca 'Cennet Annelerin ayakları altındadır' fikrindeki bir medeniyetin, kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, her türlü istismarı elinin tersiyle iten, kadını her yerde ve her zeminde, baş tacı eden bir geleneğin nesilleriyiz. Tarihimiz boyunca Türk medeniyetine siyasal sosyal ve ekonomik anlamda katkı sağlamış her bir Türk Kadınını minnetle anıyorum. Yaşamın her alanında başarıyla yer alan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum.” dedi.

kars-genclik-merkezinden-kadinlara-karanfil!-(1).jpgkars-genclik-merkezinden-kadinlara-karanfil!-(2).jpgkars-genclik-merkezinden-kadinlara-karanfil!-(3).jpgkars-genclik-merkezinden-kadinlara-karanfil!-(4).jpgkars-genclik-merkezinden-kadinlara-karanfil!-(5).jpgkars-genclik-merkezinden-kadinlara-karanfil!-(7).jpgkars-genclik-merkezinden-kadinlara-karanfil!-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler