Kars İl Özel İdaresinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Kars İl Özel İdaresinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Yol İş Sendikası tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı Kars İl Özel İdaresi’nde çalışan bayan personellerce kutlandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kutlama programında konuşma yapan Sendika Başkanı Ahmet Karabulutlu, “Kadınların toplumların kanayan yarası haline gelmiş sorunlarının masaya yatırılması, tartışılması ve çözümü için bir vesile olmasını temenni ediyorum” diyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladığını ifade etti.

Kutlama programına İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Tekcan da katıldı. Tekcan, “Cennet anaların ayakları altındadır sözü kadınların günümüzde ne kadar önemli bir yere sahip olduğunun göstergesidir” diyerek, Kadınlar Gününü kutladı.

Verilen yemeğin ardından, bayan personeller kendi aralarında eğlenerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar. Yol İş Sendikasınca hazırlanan çiçekler bayan personellere hediye edildi. 

kars-il-ozel-idaresinde-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-kutlandi-(1).jpgkars-il-ozel-idaresinde-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-kutlandi-(2).jpgkars-il-ozel-idaresinde-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-kutlandi-(3).jpgkars-il-ozel-idaresinde-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-kutlandi-(4).jpgkars-il-ozel-idaresinde-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-kutlandi-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler