Kars İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler karla mücadele çalışma başlattı

Kars İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler karla mücadele çalışma başlattı

Kars İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler, Kars'ta etkili olan kar ve tipiden ulaşımı kapanan 64 köy yolu için çalışma başlattı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kar yağışı ve tipiden Kars Merkez’de 13, Akyaka’da 1, Arpaçay’da 4, Digor’da 12, Kağızman’da 5, Sarıkamış’ta 22, Selim’de 5 ve Susuz’da 3 olmak üzere toplam 64 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor. Kapalı bulunan köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi’ne bağlı karla mücadele ekipleri hem köy girişlerinde hem de köy içlerinde çalışma başlattı. 

Kar ve tipi trafik ekiplerini de harekete geçirdi. Trafik ekipleri, kent dışına çıkan sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarırken, kar lastiği ve zinciri bulunmayan bazı araçların ise trafiğe çıkışına izin vermiyor. 

kars-il-ozel-idaresi’ne-bagli-ekipler-karla-mucadele-calisma-baslatti-(1).jpgkars-il-ozel-idaresi’ne-bagli-ekipler-karla-mucadele-calisma-baslatti-(2).jpgkars-il-ozel-idaresi’ne-bagli-ekipler-karla-mucadele-calisma-baslatti-(3).jpgkars-il-ozel-idaresi’ne-bagli-ekipler-karla-mucadele-calisma-baslatti-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler