KAÜ öğrencileri Ana sınıfında

KAÜ öğrencileri Ana sınıfında

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri Merkez Mezra Köyü İlköğretim Okulu'nun Ana sınıfını yeniledi

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri Merkez Mezra Köyü İlköğretim Okulu’nun Ana sınıfını yeniledi.
KAÜ Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Rehber Öğretmeni Öğretim Görevlisi Aytekin Alibeyoğlu öncülüğünde işe koyulan öğrenciler Kars Esnaf ve Kefalet Odası, Bulut Market, Özmar Market, Bingöl Doğu Kırtasiyenin de desteğini alarak Mezra Köyü Anasınıfının eksikliklerini giderdiler.
Projede KAÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmeliği 3. sınıf öğrencileri proje temsilcileri Özge Özdemirken, Gönül Kanat, Duygu Dalkıran, Sevilay Hüngül, Duygu Acar ve gönüllü öğrenciler Ahmet Bedir, Duygu Tağ görev aldı.
Grup adına açıklama yapan proje temsilcisi Özge Özdemirkan, yaptıkları projenin sadece okul için değil, eğitim-öğretim alanı şartlarının iyileştirilmesi ve örnek çalışmaların yapılması gerektiğine dikkat çekti.
Proje kapsamında yer alan öğrenciler, böyle güzel çalışmaların devamının gelmesi için çeşitli seminer, görüşmeler ve Eğitim Fakültesinde bilgilendirmeye yönelik bir dizi çalışmalarda yürüttüklerini belirttiler.
Öğrenciler, “Bu çalışmaların sivil kuruluşlar tarafından desteklenip duyarlı hale gelmesi daha başarılı ve duyarlı bir toplum haline gelmemizi sağlayacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Topluma hizmet uygulamaları dersi adı altında Mezra Köyü İlköğretim Okulu’nun Anasınıfına halı, perde, beyaz tahta ve kırtasiye malzemesi götürdük.” dediler.
(BA-BA-S) KARS (KHA) – BEDİR ALTUNOK

Önceki ve Sonraki Haberler