Kars Kalesi Bir Can Aldı

Kars Kalesi Bir Can Aldı

Kars Kalesine çıkan arka yolda, kontrolden çıkarak yamaçtan aşağıya yuvarlanan otomobilin sürücüsü emniyet kemeri yüzünden hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşlar ise yetkililerin o bölgede bir an önce önlem almalarını istedi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Edinilen bilgilere göre; Kars Kalesinden aşağıya doğru inen AFAD Şube Müdür vekili Fuat Çimendağ yönetimindeki 36 EY 812 plakla özel otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sunucu yaklaşık 200 metreden aşağıya yuvarlandı. Kars Kalesi’nin hemen altında bulunan Kafkas Üniversitesi Devlet Konservatuarı bahçesine kadar yuvarlanan araç, yamaçta bulunan bir ağaca çarparak durabildi. Otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu, hayatını kaybeden AFAD İl Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Şube Müdür vekili Fuat Çimendağ’ın içerisinde bulunduğu aracı, ağaçların içerisinde düğün fotoğrafları çektirmek için alana giden vatandaşlar fark ederek polis ekiplerine bildirdi. Kısa süre içerisinde alana gelen ekipler güvenlik önlemi aldı. Olay yerin gelen 112 Acil Servis Sağlık ekipleri, yaptığı incelemede Çimendağ’ın boynuna emniyet kemerinin dolanması sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerine gelen savcının incelemeleri ardından, Çimendağ’ın cansın bedeni aracın içerisinden çıkartıldı.

Olayı duyan AFAD İl Müdürü Oktay Aygan ve mesai arkadaşları olay yerine geldiler. Eşinin olay yerine gelmesinin doğru olmadığı düşüncesiyle AFAD İl Müdürü Aygan tarafından Çimendağ’ın eşini telefon ile arayarak eşinin kaza yaptığı, yaralı olduğu ve hastaneye götürüldüğü söylendi. Meslektaşlarının acısı karşısında yıkılan AFAD ekiplerine itfaiye ekipleri destek oldu.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis, AFAD, UMKE ve İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu Çimendağ'ın cansız bedeni araçtan çıkartıldı. Çimendağ'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Kars Harakani Devlet Hastanesi morguna götürülürken, araç iki vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Öte yandan çevredeki vatandaşlar ise bu yıl o bölgede sıkça kazaların yaşanması nedeniyle yetkililerin o bölgede bir an önce önlem almalarını istedi. 

kars-kalesi-bir-can-aldi-(6).jpgkars-kalesi-bir-can-aldi-(1).jpgkars-kalesi-bir-can-aldi-(2).jpgkars-kalesi-bir-can-aldi-(3).jpgkars-kalesi-bir-can-aldi-(4).jpgkars-kalesi-bir-can-aldi-(16).jpgkars-kalesi-bir-can-aldi-(5).jpgkars-kalesi-bir-can-aldi-(7).jpgkars-kalesi-bir-can-aldi-(11).jpgkars-kalesi-bir-can-aldi-(10).jpgkars-kalesi-bir-can-aldi-(9).jpgkars-kalesi-bir-can-aldi-(8).jpgkars-kalesi-bir-can-aldi-(12).jpgkars-kalesi-bir-can-aldi-(13).jpgkars-kalesi-bir-can-aldi-(14).jpgkars-kalesi-bir-can-aldi-(15).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler