Kars, Kar İle Bir Başka Güzel!

Kars, Kar İle Bir Başka Güzel!

KARS'TA BEYAZA BÜRÜNEN AĞAÇLAR ARASINDA VATANDAŞLAR SELFİE YAPTI.

Kar yağışının ardından sabah saatlerinde etkili olan sis ve kırağı Kars'ta kartpostallık görüntüler oluşturdu. Kırağı tutan ağaçlar arasında bazı vatandaşlar selfie yaparken, bazıları ise semaver yaktı. 

Sibirya soğuklarının etkili olduğu Kars'ta sisle beraber ağaçların kırağı tutması, vatandaşları sokaklara döktü. Soğuğa aldırış etmeden dışarı çıkan vatandaşlar, soluğu Kars Kalesi ve Dereiçi'nde bulunan tarihi Paşa Konağı önünde aldı. Vatandaşlar, Dereiçi Mevki'ne giderek Kars Kalesi, Kars Çayı ve tarihi binaların arasında beyaza bürünmüş ağaçlar altına sevdikleriyle selfie yaptı. Bazı vatandaşlar ise soğuğa rağmen semaver yakarak gönüllerince eğlendi. Beyaza bürünmüş ağaçlar ile birlikte akan Kars Çayı’nın etrafında semaver yakarak günü doyasıya yaşayan vatandaşlar, karın Kars'a yakıştığını belirtti.

"ÇOK GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ VAR"

3 yıldır Kars'ta yaşadığını ifade eden vatandaş, "Çok güzel bir görüntü var. Üç yıldır buradayım bu şekilde gördüm. Çok güzel, insan hasret kalıyor böyle havaya. Arkadaşlarla çıktık. Dedik bir bakalım. Arkadalar burada misafir, yeni geldiler. Dolaşalım dedik. Buranın zaten yazı olmaz. Yılın 9 ayı kış olur. Ama özellikle Aralık ve Ocak aylarında bu şekilde kış olur. Kar olur. Ancak kar olduğu zaman soğuk olmuyor. Ama kar durduğu zaman soğuk olur" dedi.

Kars’ta yaklaşık 4-5 gündür sis etkili olurken, sabah saatlerinde düşen kırağı her tarafı beyaza bürüdü. Kırağı tutan ağaçlar ve tarihi binalar, delice akan Kars Çayı ile birlikte objektiflere yansıdı. Kars’ta soğuk havanın bu hafta da devam edeceği bildirildi.

kars,-kar-ile-bir-baska-guzel!-(2).jpgkars,-kar-ile-bir-baska-guzel!-(3).jpgkars,-kar-ile-bir-baska-guzel!-(6).jpgkars,-kar-ile-bir-baska-guzel!-(7).jpgkars,-kar-ile-bir-baska-guzel!-(8).jpgkars,-kar-ile-bir-baska-guzel!-(13).jpgkars,-kar-ile-bir-baska-guzel!-(15).jpgkars,-kar-ile-bir-baska-guzel!-(17).jpgkars,-kar-ile-bir-baska-guzel!-(20).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler