Kars Karayolları 7/24 Karla Mücadelesini Sürdürüyor

Kars Karayolları 7/24 Karla Mücadelesini Sürdürüyor

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kar yağışıyla birlikte oluşan tipi sürücülere zor anlar yaşatırken, bazı yolların da kapanmasına neden oldu. Sürücülerin yollarda sıkıntı yaşanmaması için Kars Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü ekipleri yollarda çalışmalarını sürdürüyor.

Kars-Ardahan-Iğdır Otoyollarında yoğun kar yağışı devam ederken, Kars Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü ekipleri ise kar yağışına rağmen ulaşımın kesintisiz sürdürülebilmesi için yağan kara rağmen çalışmalarını gece gündüz sürdürmeye devam ediyor.

Buzlanma ve kar nedeniyle yollarda kalan araçları kurtaran ekipler, yolların ulaşıma kapanmaması için karla mücadelesini aralıksız sürdürüyor.

kars-karayollari-724-karla-mucadelesini-surduruyor-(1).jpgkars-karayollari-724-karla-mucadelesini-surduruyor-(2).jpgkars-karayollari-724-karla-mucadelesini-surduruyor-(3).jpgkars-karayollari-724-karla-mucadelesini-surduruyor-(4).jpgkars-karayollari-724-karla-mucadelesini-surduruyor-(5).jpgkars-karayollari-724-karla-mucadelesini-surduruyor-(6).jpgkars-karayollari-724-karla-mucadelesini-surduruyor-(7).jpgkars-karayollari-724-karla-mucadelesini-surduruyor-(8).jpgkars-karayollari-724-karla-mucadelesini-surduruyor-(9).jpgkars-karayollari-724-karla-mucadelesini-surduruyor-(10).jpgkars-karayollari-724-karla-mucadelesini-surduruyor-(11).jpgkars-karayollari-724-karla-mucadelesini-surduruyor-(12).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler