Kars Karayolları refüjlerde çimleme ve ağaç dikimi yapıyor

Kars Karayolları refüjlerde çimleme ve ağaç dikimi yapıyor

Kars Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Ali Gaffar Okkan Bulvarı ve Kars karayolunda yol refüj çalışmaları çimleme ve ağaç dikimi gerçekleştiriliyor.

Havaalanı kavşağından itibaren şehir girişine kadar 4 kilometrelik bölünmüş yolda refüj ve kaldırım çalışması yapılırken, peyzaj çalışmalarının da tamamlanması için ağaçlandırma ve çim ekimi yapılıyor.

Şehrin on yıldır el değmemiş bulvarlarında çalışma yürüten Kars Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü çevre yollar ve şehir içi kaldırım ile asfalt çalışmalarını da sürdürüyor. Yapılan refüj ve peyzaj çalışmaları hakkında bilgi veren firma yetkilisi Çetin Saraç Kars Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan hazır rulo çim ve ağaç dikimi çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

kars-karayollari-refujlerde-cimleme-ve-agac-dikimi-yapiyor-(1).jpgkars-karayollari-refujlerde-cimleme-ve-agac-dikimi-yapiyor-(2).jpgkars-karayollari-refujlerde-cimleme-ve-agac-dikimi-yapiyor-(3).jpgkars-karayollari-refujlerde-cimleme-ve-agac-dikimi-yapiyor-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler