Kars Kaşarına Van’da yoğun ilgi

Kars Kaşarına Van’da yoğun ilgi

Van’da Anatolia Grup tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’ kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuarda coğrafi işaret alan Kars Kaşarına yoğun ilginin olduğu gözlendi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

4 Ekim'de 81 ilden gelen lezzetler, Van’da buluştu. Kars Kaşarından Adana şalgamına, İzmir pişmaniyesinden Afyonkarahisar sucuğuna, Isparta gülüne kadar 81 ilden gelen tüm ürünler ‘2. Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’nda görücüye çıktı.

Fuarda coğrafi işaret alan Kars Kaşarına yoğun ilginin olduğu gözlendi.

Erzurum'dan gelerek fuarı ziyaret eden Hacer İnci, fuarda çok çeşit olduğunu ifade ederek, Kars Kaşar peynirini çok beğendiğini söyledi.

Fuar 13 Ekim tarihine kadar açık kalacak.

kars-kasarina-van’da-yogun-ilgi-(11)-001.jpgkars-kasarina-van’da-yogun-ilgi-(12)-001.jpgkars-kasarina-van’da-yogun-ilgi-(10)-001.jpgkars-kasarina-van’da-yogun-ilgi-(9)-001.jpgkars-kasarina-van’da-yogun-ilgi-(8).jpgkars-kasarina-van’da-yogun-ilgi-(6).jpgkars-kasarina-van’da-yogun-ilgi-(5).jpgkars-kasarina-van’da-yogun-ilgi-(7).jpgkars-kasarina-van’da-yogun-ilgi-(1).jpgkars-kasarina-van’da-yogun-ilgi-(2).jpgkars-kasarina-van’da-yogun-ilgi-(3).jpgkars-kasarina-van’da-yogun-ilgi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler