Kars Kent Ormanı, Çöp Ormanı Oldu!

Kars Kent Ormanı, Çöp Ormanı Oldu!

Kars Kent Ormanında bulunan kamelyaları kırarak parçalayan duyarsız vatandaşlar bununla da yetinmeyip ortalığı çöp deryasına dönüştürüyorlar.

Kars Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Dereiçi Mevkiinde yaptırılan Kent Ormanı’ndaki kamelyalar, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tamamen tahrip edilmiş durumda. Kars Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Dereiçi Telsiz Mevkinde yaptırılan Kent Ormanı’ndaki, kamelya ve oyun grupları, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi.

Parkta bulunan kamelyaları kırarak parçalayan duyarsız vatandaşlar bununla da yetinmeyip ortalığı çöp deryasına dönüştürüyorlar. Kars’ta vatandaşlara yapılan hizmetlere yine vatandaşların sahip çıkması gerektiğini ifade eden ve kent ormanının gördüğü zararı görüntüleyen gazeteciler yaptıkları açıklamalarda, bu tür hizmetlere zarar verilmesinin vicdana sığmayacağını söylediler. Kent Ormanı’nın Kars’ın en önemli mesire alanlarından bir tanesi olduğuna dikkat çeken vatandaşlar ve gazeteciler, halkın ortak kullanımına sunulan ve halk tarafından korunması gereken yerlere herkesin sahip çıkması gerektiğini belirttiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler