Kars Kocaköy'e Yeni Okul

Kars Kocaköy'e Yeni Okul

Kars'ın Digor İlçesi'ne bağlı Kocaköy Köyü'ne 12 derslik ilköğretim okulu yaptırılıyor.

 

Kars Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Digor’a bağlı Kocaköy köyünde inşasına başlanan ilköğretim okulunun önümüzdeki eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi bekleniyor.

Digor Kaymakamı Fatih Özdemir İl Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş ve beraberinde heyet ile birlikte Kocaköy’e giderek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Digor Kaymakamı Fatih Özdemir, geleceğinin teminatı olan çocukların eğitim ve öğretimlerini modern dersliklerde görmeleri için çalıştıklarını söyledi. Kaymakam Özdemir; “Kocaköy’de mevcut okulumuz yetersizdi. Bunun için Yeni bir okul yaptırmaya karar verdik. Şuan okulumuzun inşasına başladık. Kısmet olur ise okulumuz 2011-2012 eğitim öğretim yılında faaliyete geçireceğiz” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş ise, çocukların daha sağlıklı, daha modern sınıflarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için her türlü imkanları seferber ettiklerini ve bunun için çalıştıklarını vurguladı.

Daha sonra okulun inşaatını gezen kaymakam ve beraberindekiler, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Köylülerle de bir süre sohbet eden Kaymakam Özdemir, köylülere her türlü sorun ve sıkıntılarını kendisine iletmelerini istedi. 

Digor Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Kocaköy’e yaptırılan ilköğretim okulu 3 katlı 12 derslik ve konferans salonu da bulunacak. 

İlköğretim Okulu’nun 2011-2012 eğitim-öğretim yılına yetiştirileceği kaydedildi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler