Yenişehir Yenilendi

Yenişehir Yenilendi

Kars merkez Yenişehir Ana Okulu'nda, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencilerinin girişimleriyle yapılan dış cephe resimleri ve ihate duvarı açılışı renkli görüntülere sahne oldu

Kars merkez Yenişehir Ana Okulu’nda, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencilerinin girişimleriyle yapılan dış cephe resimleri ve ihate duvarı açılışı renkli görüntülere sahne oldu.
Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği proje temsilcisi öğrencileri Ülkü Karabıyık, Şükran Kaba, Emine Kaplan, Rukiye Coşkun, Semanur Aktaş, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Karslı esnaflar ve yerel yönetimlerle diyalog kurarak kampanya başlattılar.
Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi rehber hocası Aytekin Alibeyoğlu öncülüğünde işe koyulan öğrencile Kars Belediyesi, Dereciler Petrol, Gür İnşaat, Doğuş Pastanesi, Cihangir Mobilya, Öz Kervansaray Otel yöneticilerinin de destekleri alarak önemli bir projeye imza attılar.
Proje grubu temsilcileri; yaptıkları projenin sadece bu okul için değil fiziksel şartlarının iyileştirilmesine ihtiyacı olan tüm okullara yapılacak çok küçük desteklerle fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve örnek çalışmaların yapılması gerektiğine dikkat çektiler.
Öğrenciler, böyle güzel çalışmaların devamının gelmesi için Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ni bilgilendirmeye yönelik bir panel sunacaklarını söylediler. Ayrıca, Okul Müdürü ve öğrenciler bu anlamlı davranışlarından dolayı proje temsilcilerine teşekkür ettiler.
Okul Öncesi Öğretmenliği proje temsilcisi Ülkü Karabıyık’ın konuşmasından sonra açılışa geçildi. Açılış; Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Cevdet Bozkuş, Milli Eğitim Şube Müdürü Yener Kaya, Okul Müdürü Hasan Barış tarafından yapıldı.
Açılıştan sonra davetliler okul çevresinde yapılanları yerinde incelediler.
(BA-BA-S) KARS (KHA)



 

Önceki ve Sonraki Haberler