Kars MHP’den 16 Nisan Seferberliği!

Kars MHP’den 16 Nisan Seferberliği!

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, “Devlet için Evet, Millet için Evet, Cumhuriyet için Evet, Türklüğün bekası için Evet, Türkiye için Evet diyoruz.” dedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Yaver Özcan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe ilçe, köy köy 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan Referandum çalışmaları için seferber oldu.

Kars’ın Selim ve Kağızman İlçelerinden sonra Susuz İlçesini de ziyaret eden MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan ve yönetim kurulu üyeleri Susuzlu vatandaşlarla bir araya geldi. Referandumdaki ‘Evet Kampanyasına’ verdikleri desteği anlatan Başkan Özcan, neden Evet dediklerini ise Susuzlulara izah etti.

Bu anayasanın Türk’ün anayasası olduğunu dile getiren Başkan Özcan, “Bu anayasanın altında 48 yıllık şerefli mazisi olan MHP’nin ve ömrünü bu millete adamış büyük devlet adamı liderimizin imzası vardır. Tüm ülküdaşlarımız ve Türk milleti rahat olsun. Bu anayasa rejimi de, üniter yapıyı da, ilk 4 maddeyi de, bayrağı da, Türklüğü de, devletin bekasını da güvence altına alan, Cumhurbaşkanı’nın sorumlu ve yargılanabilir olmasını sağlayan, devletin yönetim sorunlarını sona erdiren bir anayasadır. Biz ülkücüler bizi bugüne kadar hiç utandırmamış liderimizin emrinde 16 Nisan’dan sonra 2019 seçim çalışmalarına başlayacağız. Aramıza fitne ve fesat sokmak isteyenlere inat daha çok birbirimize sarılacağız.” dedi.

Başkan Özcan, ilçe ziyaretleriyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Ziyaret ettiğimiz ilçelerimizde yaptığımız toplantılara hem partililerimizden hem de sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinden yoğun katılımlar oluyor. Kendilerine 16 Nisan’daki referandumda neden evet demeleri gerektiğinin gerekçelerini anlatıyoruz. Kars Teşkilatı olarak referandum nedeniyle seferber olduk, yolara düştük. İç ve dış güçler, ne yazık ki ülkemizin yaşadığı tarihi yürüyüşü engellemeye çalışıyorlar. Ne yazık ki, yaşanan birlik ve beraberliği çekemeyenler var. 15 Temmuz ihanet kalkışmasının ardından yaşanan gelişmeler ışığında Liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin izinde ve emrinde olarak Devlet için Evet, Millet için Evet, Cumhuriyet için Evet, Türklüğün bekası için Evet, Türkiye için Evet diyoruz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler