Kars Milletvekili Beyribey, Doğu Ekspres yolcularına eşlik etti

Kars Milletvekili Beyribey, Doğu Ekspres yolcularına eşlik etti

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Doğu Ekspresi ile Kars'a gelecek olan yolculara Sarıkamış'tan itibaren Kars Garına kadar eşlik etti.

Sarıkamış'tan Doğu Ekspresine binen Milletvekili Beyribey, yolculara Karslı aşıklar ile birlikte Kars'a özgü Koçaklama ve Güzelleme yaparak yolcularla birlikte Kars'a kadar geldi.

Kars Garında yolculara sıcak çorba, Kars kaşarı, kete, Kars'a özgü peynirler ve sıcak çay ikramında bulunan Beribey, "Doğu Ekspresi yolcuları karşılama programında Sarıkamış Belediye Başkanı, ilçe başkanı ve ekibine, Arpaçay Belediye Başkanı, ilçe Başkanı ve ekibi ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

kars-milletvekili-beyribey,-dogu-ekspres-yolcularina-eslik-etti-(1).jpgkars-milletvekili-beyribey,-dogu-ekspres-yolcularina-eslik-etti-(2).jpgkars-milletvekili-beyribey,-dogu-ekspres-yolcularina-eslik-etti-(3).jpgkars-milletvekili-beyribey,-dogu-ekspres-yolcularina-eslik-etti-(4).jpgkars-milletvekili-beyribey,-dogu-ekspres-yolcularina-eslik-etti-(5).jpgkars-milletvekili-beyribey,-dogu-ekspres-yolcularina-eslik-etti-(6).jpgkars-milletvekili-beyribey,-dogu-ekspres-yolcularina-eslik-etti-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler