Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Bayram Tatilinde Kars’ta!

Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Bayram Tatilinde Kars’ta!

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Bayram tatilini Kars’ta geçirerek, ilçeleri ziyaret etti. Milletvekili Beyribey, Osmanlı Mahallesi Projesini de yerinde inceledi.

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte Ramazan Bayramı nedeniyle Kars Harakani Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarıyla bayramlaştı. Hastalara acil şifalar dileyen Beyribey ve Çalkın’a hastalar ise hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Beyribey ve Çalkın daha sonra 21.12.2016 tarihinde Suriye'de icra edilen Fırat kalkanı harekatı esnasında şehit olan Piyade Astsubay Kd.Çvş.Ömercan Yekebağcı'nın babası Zeki Yekebağcı ile 22.07.2016 tarihinde Diyarbakır Ergani ilçesinde girilen çatışma esnasında şehit olan Polis memuru Engin Yılmaz'ın babası Ömer Yılmaz'ı ziyaret ederek acılarını paylaştı.

Akyaka ilçesini de ziyaret eden Beyribey ve Çalkın burada hemşehrileri ile bayramlaşarak sorunlarını dinledi.

Beyribey bin yıllık Kars Kalesinin eteklerinde yapımı devam eden Osmanlı Evleri Projesini yerinde inceleyerek, İstihkam Çay Bahçesinde gençler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

kars-milletvekili-selahattin-beyribey,-bayram-tatilinde-kars’ta!-(12).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey,-bayram-tatilinde-kars’ta!-(1).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey,-bayram-tatilinde-kars’ta!-(2).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey,-bayram-tatilinde-kars’ta!-(3).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey,-bayram-tatilinde-kars’ta!-(4).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey,-bayram-tatilinde-kars’ta!-(5).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey,-bayram-tatilinde-kars’ta!-(6).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey,-bayram-tatilinde-kars’ta!-(7).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey,-bayram-tatilinde-kars’ta!-(8).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey,-bayram-tatilinde-kars’ta!-(10).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey,-bayram-tatilinde-kars’ta!-(11).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey,-bayram-tatilinde-kars’ta!-(9).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler