Kars Milletvekili Selahattin Beyribey Kars Barajı Sulama Kanallarını İnceledi

Kars Milletvekili Selahattin Beyribey Kars Barajı Sulama Kanallarını İnceledi

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars Barajı Sulama Kanalarında çeşitli incelemelerde bulundu.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Yapılan hizmetlerin takipçisi olan AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, çok sayıda projelerin yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kars’ın Arpaçay İlçesinde Yalınçayır Mahallesinde ilçe teşkilatı ve Belediye Başkanı Erçetin Altay ile vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Beyribey, Kars Barajı Sulama Kanallarında çeşitli incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Beyirbey, Kars Barajının sulama kanallarının büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, “Arpaçay, Akyaka, Digor ilçe köylerimizin arazileri suya kavuşacak.” dedi.

Güvercin Köyü girişinde çocukların büyük ilgisi ile karşılanan Beyribey daha sonra köylülerin sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Arpaçay Yeni Merkez Cami’de Cuma namazını kılan Beyribey, namaz sonrası cemaat ile bir araya gelerek hasbihal etti.

Okçuoğlu köyü yolunun sıcak asfalt çalışmasının da tamamlandığını belirten Beyribey, Atçılar ile Akçalar Köylerinin içme suyu çalışmasını da yerinde inceledi.

kars-milletvekili-selahattin-beyribey-kars-baraji-sulama-kanallarini-inceledi-(1).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey-kars-baraji-sulama-kanallarini-inceledi-(2).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey-kars-baraji-sulama-kanallarini-inceledi-(3).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey-kars-baraji-sulama-kanallarini-inceledi-(4).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey-kars-baraji-sulama-kanallarini-inceledi-(5).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey-kars-baraji-sulama-kanallarini-inceledi-(6).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey-kars-baraji-sulama-kanallarini-inceledi-(7).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey-kars-baraji-sulama-kanallarini-inceledi-(8).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey-kars-baraji-sulama-kanallarini-inceledi-(9).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey-kars-baraji-sulama-kanallarini-inceledi-(10).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey-kars-baraji-sulama-kanallarini-inceledi-(11).jpgkars-milletvekili-selahattin-beyribey-kars-baraji-sulama-kanallarini-inceledi-(12).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler