Kars Milletvekilleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

Kars Milletvekilleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Arslan ve Kılıç’ın ortak yayınladığı mesaj şöyle:
“Demokrasinin yerleşmesi ve gelişmesinde, halkımızın bilgilenmesi ve cereyan eden hadiselerle ilgili doğru habere ulaşmasında önemli bir role sahip olan gazetecilerimiz ve basınımızın Gazeteciler ve Basın Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.
Gazetecilerimiz ve basınımız, ülkemizin en zor zamanlarında görevlerini en iyi şekilde yerine getirmişlerdir. Özellikle 15 Temmuz 2016’da ihanet şebekesi olan FETÖ’nün darbe girişiminin bertaraf edilmesinde halkımızı bilgilendiren, destekleyen gazetecilerimiz ve basınımızın üstlendiği rol tebrik ve takdire şayandır. Halkla birlikte hareket edip demokrasiye sahip çıkan ve vatanperver bir duruş sergileyen gazetecilerimiz ve basınımızın her zaman yanındayız. Hususan, ne denli zor şartlarda büyük emeklerle mesleklerini icra ettiklerini bildiğimiz yerel gazetecilerimiz ve basınımızın her zaman yanında olup desteklemeye devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, gazetecilerimizin ve basınımızın Gazeteciler ve Basın Bayramını tekrar kutluyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz. Selam ve saygılar sunuyoruz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler